Corporate Finance

"Elke goed onderhandeling begint met analyse, steunt op wederzijds begrip en slaagt dank zij opgebouwd vertrouwen en oplossingsgericht handelen."
Philippe Craninx, Partner

Wij begeleiden u bij elke ambitie die u heeft voor uw onderneming, ook op vlak van overnames of groeifinanciering.  Hiervoor staat het gespecialiseerde team van Winx Corporate Finance paraat.

Winx begeleidt zowel middelgrote bedrijven (Winx Capital House) als KMO's (Winx Dealmakers) bij het uitvoeren van hun financiële strategie. 

Concreet realiseren we opdrachten op vlak van:

* Fusies & Overnames

* Groeifinanciering

* Financiële Strategie

Onze aanpak is doelgericht, waarbij wij kortetermijnresultaat boeken in evenwicht met de langetermijndoelstellingen van alle betrokken partijen. Ons talent staat ten dienste van u. Hoogopgeleide en ervaren partners en consultants benutten de beste tools en methodologie om één doel te bereiken: de succesvolle realisatie van uw opdracht.

De teams van Winx Capital House en Dealmakers worden aangevuld met bijkomende interne of externe experten naar uw keuze zoals advocaten, accountants en belastingsconsulenten.

Bij het uitvoeren van uw opdracht werkt ons Corporate Finance team autonoom en onafhankelijk met slechts één focus : uw belangen behartigen.

Wat Winx uitzonderlijk maakt, is dat wij niet enkel experts zijn in Corporate Finance maar ook structureel alle middelen verenigen om voor onze cliënten het beste resultaat te bereiken. Wij spreken de taal van onze cliënt maar zijn tegelijk een globale speler.

Via staan wereldwijd 400 M&A specialisten ter beschikking. Dit geeft ons internationale slagkracht via lokale aanwezigheid bij het uitvoeren van elke opdracht. Maar het leert ons ook dagelijks de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied (best practices) op vlak van waardering, financiële montage, risicobeheersing en zoveel meer.

Als onderdeel van Moore Stephens Belgium zijn tegelijk 350 Finance Experts binnen handbereik voor elk vraagstuk op gebied van accountancy, revisorale controle, juridische of fiscale aangelegenheden. Dit geeft ons de kracht om voor elk probleem snel de juiste oplossing te vinden en te implementeren.

 

Dank zij een structureel afzonderlijke werking tenslotte, wordt absolute confidentialiteit gegarandeerd en zijn potentiële belangenconflicten uitgesloten.